Sponsor actie Marion

Fotoshoot ten behoeve van het goede doel!
Een speciale aanbieding voor een profielfoto of een duo foto.
Heb je altijd al een leuke profielfoto willen hebben, maar komt het er steeds niet van? Dan is dit je kans! Voor 7.50 heb je nu een goede indruk voor je profiel.
Een goede foto kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Voor je sollicitatie, voor een echte zakelijke indruk, misschien zelfs voor datingssites,… noem maar op. Zeker zakelijk gezien is een professionele foto onmisbaar. Dus grijp je kans! Nu voor 7,50 een eerste betrouwbare indruk achterlaten.

Of wil je liever samen met iemand op de foto? Dat kan ook! Voor 2 personen kun je nu een fotoshoot boeken voor 15 euro! Dat is echt spotgoedkoop! Dus waar wacht je op?
Je kunt samen met je broer, je zus, je vriend of vriendin, je partner. Wat je wil. Het is aan jou met wie je deze shoot doet. Voor 15 euro heb je zekerste weten een mooi portret voor aan de muur bijvoorbeeld.
Je kunt kiezen voor verschillende achtergronden; zwart, wit, hout. Ze worden in de hoogste resolutie geleverd. Alle foto’s worden, indien nodig, professioneel en zorgvuldig bewerkt. Je kunt direct kiezen welke je wil laten bewerken. Kom je hierna erachter dat je er meer wil? Overleg dan wat de kosten hiervoor zullen zijn.

Zoals ik al zei, bied ik dit aan ten behoeve van een goed doel. Marion, mijn vrouw, gaat in september mee doen aan een expeditie in Oeganda. Tijdens deze expeditie van het Rode Kruis zet zij zich in voor mensen in nood daar. Ze gaat in de 10 dagen dat de expeditie duurt, kennis maken met de lokale vrijwilligers van verschillende projecten daar. Daarnaast trekt ze lopend met een groep door de Afrikaanse wildernis. Back to basic naar de top van Mount Elgon!
Wil je sowieso doneren? Dat kan! Klik op onderstaande link;

In het gebied dat Marion met de rest van de groep gaat bezoeken, hebben bewoners geregeld te maken met overstromingen en modderstromen. Oogsten mislukken en de uitbraak van ziekten ligt op de loer. Het Rode Kruis helpt door inwoners beter voor te bereiden op dit soort rampen. Zo leggen ze waarschuwingssystemen aan en trainen ze de lokale bevolking op het gebied van hygiëne.